webáruházunk teszt üzemmódban nem fogad még megrendeléseket!

Kérdése van?     +36306155114          |          shopkeiler.hu      Segítünk!

KEILER.HU Vadász és Outdoor Online Shop
Valentin fa karóra
Valentin fa karóra
76 004 Ft
ÚJ

Valentin fa karóra

Valentin fa karóra
Valentin fa karóra
Nem minden óra egyforma. Egyes férfiak pusztán gyakorlatias okokból viselnek órát. Egyszerűen mindig uralniuk kell az idejüket. Órájuk többnyire egyszerű és nem feltűnő, mert a dizájn nem olyan ok, amiért egy órát viselnének. Azonban jelenleg nagyon egyszerű összekapcsolni a kellemest a hasznossal.
76 004 Ft
Részletek
Nem minden óra egyforma. Egyes férfiak pusztán gyakorlatias okokból viselnek órát. Egyszerűen mindig uralniuk kell az idejüket. Órájuk többnyire egyszerű és nem feltűnő, mert a dizájn nem olyan ok, amiért egy órát viselnének. Azonban jelenleg nagyon egyszerű összekapcsolni a kellemest a hasznossal. Az órát, amely egyedi és stílusos dizájnnal rendelkezik, mindenki aki a klasszikus stílus kedvelője, szeretni fogja majd. Az aprólékos megmunkálás és a megbízható szerkezet a Waidzeit karóráknál magától értetődő.
A Valentin férfi karórák időtlen modellje bemutatja a diófa és a rozsdamentes acél egyedülálló összhangját A diófa tartóssága és erőssége miatt ismert. A rozsdamentes acéllal kombinálva ez az óra masszív és stílusos hatást kelt. Ráadásul a Valentin modellt eredetivé teheti, amilyet nem visel majd senki más Önön kívül. Kívánsága szerinti gravírozással az órát még egyedibbé varázsoljuk, amellyel még hosszú évekig büszkélkedhet.

A minőséget a részletek határozzák meg:
Anyaga: diófa és rozsdamentes acél
Méretek: 43 mm
Meghajtás: Miyota japán szerkezet (2 év mozgásgarancia)
Elem: mellékelt elemmel
Nem: férfi
Garancia: 24 hónap
Minőségi csomagolás: az árban
Számlap: analóg
Számlap színe: barna
Óra alakja: kerek
Üveg: ásványi üveg
Szíj: diófa és rozsdamentes acél
Szíj színe: barna
Adatok
Cikkszám
KLR605087