webáruházunk teszt üzemmódban nem fogad még megrendeléseket!

Kérdése van?     +36306155114          |          shopkeiler.hu      Segítünk!

KEILER.HU Vadász és Outdoor Online Shop
Barrique "Riesling" fa óra
Barrique "Riesling" fa óra
62 047 Ft
ÚJ

Barrique "Riesling" fa óra

Barrique "Riesling" fa óra
Barrique "Riesling" fa óra
Nem feltétlenül igaz, hogy az óra mindenki számára csak az idő közönséges mutatója. Amennyiben eredeti órát szeretne, amely a történelem egy darabját hordozza magában, akkor a Barrique kiadás modelljei jelentik a megfelelő választást.
62 047 Ft
Részletek
Nem feltétlenül igaz, hogy az óra mindenki számára csak az idő közönséges mutatója. Amennyiben eredeti órát szeretne, amely a történelem egy darabját hordozza magában, akkor a Barrique kiadás modelljei jelentik a megfelelő választást. Ezek az órák tölgyfahordókból készülnek, amelyekben egykor minőségi francia bor érett. Tölgyfa illatuk megerősíti Önt abban meg, hogy helyesen választott. A történeten kívül azonban ezek az órák elbűvölőek stílusos dizájnjuk miatt is, amely tökéletesen fog illeszkedni bármilyen ruhához.
A fa és a fekete kő egyedülálló kombinációja hozta létre a Barrique kiadás fa karóráinak halhatatlan dizájnját. A két elem együttese egy gyönyörű terméket hoz létre, ezeknek az egyedi óráknak a formájában. A tölgyfa régi boroshordókból származik, a minőségi bor beérése után, a kő azonban az osztrák csúcsok még régebbi történelmét térképezi fel. Egy ilyen ajándékkal a bor és maga a természet nem egy szerelmesének okozhat örömet.

A minőséget a részletek határozzák meg:
Anyaga: tölgyfa boroshordóból
Méretek: 42 mm
Meghajtás: Miyota japán szerkezet (2 év mozgásgarancia)
Elem: mellékelt elemmel
Nem: férfi
Garancia: 24 hónap
Szíj szélessége: 20 mm
Minőségi csomagolás: az árban
Számlap: stopperóra
Számlap színe: fekete
Óra alakja: kerek
Üveg: ásványi üveg
Szíj: fa
Szíj színe: barna
Adatok
Cikkszám
KLR951567